D a a n W e t e r i n g s | a c t e u r
Daan Weterings
 

Auditie Coach

Werkzaam als individueel auditie coach voor zowel kinderen als volwassenen. Wanneer men een auditie voor de boeg heeft werken we aan de bewuste scenes op het gebied van tekstinterpretatie, rolverdieping en presentatie. Dit kan gaan om audities voor zowel theater als televisie/film.

Het betreft een sessie van een uur (desgewenst langer) en wordt, op afspraak, gegeven in Den Haag. Het is mogelijk uit te wijken naar een lokatie in Amsterdam of Utrecht.

Wanneer het om een auditie gaat waarin ook gezongen gaat worden, dan bestaat de mogelijkheid dat de coaching mede wordt gegeven door een professionele zangdocent (mogelijk met pianist).

 

 

Inspelen bladmuziek

Wanneer er tijdens een auditie gezongen dient te worden en er bladmuziek (voor piano) voorhande is, dan is het mogelijk deze te laten inspelen door een professionele pianist. Afhankelijk van het aantal pagina's (en het eventueel transponeren) wordt vooraf kenbaar gemaakt wat hiervan de kosten zullen zijn.

Je mailt de bladmuziek in PDF format en krijgt binnen twee werkdagen een MP3 bestand terug met daarin de ingespeelde pianopartijen. Wanneer je zelf geen piano speelt en toch thuis wilt kunnen repeteren kan dit een ideale voorbereiding zijn.

 

Praktische informatie

Tarief: in overleg (per 60 minuten)

Wanneer er tevens gewerkt gaat worden met een zangdocent/pianist, zal er een maatwerktarief opgesteld worden. Na afloop van de coaching wordt er per e-mail een factuur verzonden.

Lokatie: Den Haag (Het Koorenhuis) of in overleg op een andere lokatie in Utrecht of Amsterdam

Aanmelden? Klik hier

Voor verdere informatie stuur een email aan mail@daanweterings.nl