D a a n W e t e r i n g s | a c t e u r
Daan Weterings
 

Auditie Coach - Daan Weterings

Werkzaam als individueel auditie coach voor zowel kinderen als volwassenen. Wanneer men een auditie voor de boeg heeft werken we aan de bewuste scene(s) op het gebied van tekstinterpretatie, rolverdieping en presentatie. Dit kan gaan om audities voor zowel theater als televisie/film.

Het betreft een sessie van 1 uur (desgewenst langer) en wordt, op afspraak, gegeven in Den Haag (Het Koorenhuis). Het is mogelijk uit te wijken naar een lokatie in Amsterdam of Utrecht.

Wanneer het om een auditie gaat waarin ook gezongen gaat worden, dan bestaat de mogelijkheid dat de coaching mede wordt gegeven door een professionele zangdocent (mogelijk met pianist).

Een coachingssessie van 1 uur kost €75,- (BTW vrij). Wanneer er tevens gewerkt gaat worden met een zangdocent/pianist, zal er een maatwerktarief opgesteld worden. Na afloop van de coaching wordt er per e-mail een factuur verzonden.

Om je aan te melden vul je het onderstaande aanmeldformulier zo compleet mogelijk in.Voor verdere informatie stuur een bericht aan mail@daanweterings.nl.

 

 

Aanmeldformulier

Op de hoogte blijven?

Vul dan onderstaand je e-mailadres in en ik houd je op de hoogte van mijn activiteiten.